Stukadoorsbedrijf M.ten Tije

Uw stukadoorsbedrijf voor Apeldoorn en omstreken dat betaalbaar ambachtelijk en modern stucwerk levert voor particulier en bedrijf.

Offerte

Arrow down

Wat doen wij precies

TPL_SUBTITLE_WAT_DOEN_WIJ_PRECIES
 

Pleisterwerk

Een pleisterlaag is ongeveer tussen de 1 en 6 millimeter. Met een pleisterlaag worden de plafonds en wanden glad gemaakt, om vervolgens af te werken. Pleisterwerk geeft een gladde ondergrond voor vrijwel alles. Van sierpleister tot beschilderen en sauzen, tot zelfs behang. De mate van gladheid bepaalt u zelf. Ook een spiegelgladde afwerking is mogelijk.

Sierpleister

Sierpleister is een decoratief wandafwerkingsmateriaal, dat je in verschillende structuren aantreft, van erg fijn tot zeer grof. Sierpleister is een verzamelnaam voor verschillende soorten stucwerk, zoals spachtelputz, miniputz en granol. Spachtelputz is een binnen en buitenkwaliteit sierpleister op kunsthars basis met een grote kleurvastheid en een waterdamp doorlatend vermogen.

 

Raapwerk

Met raapwerk maak je ruwe wanden en plafonds weer glad en vlak, met behulp van gipsmortel. De laag gipsmortel is ongeveer tussen de 6 en 50 millimeter, afhankelijk van de staat waarin de muur zich bevindt. Doordat het raapwerk in verschillende diktes gedaan kan worden, is het uitermate geschikt om een scheve muur weer recht te maken.

Spackspuiten

Spackspuiten is de ideale methode om uw huis snel en voordelig een oppepper te geven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze methode steeds populairder wordt. Voor spackspuiten kunt u vanzelfsprekend terecht bij ons. Onze vakmensen zorgen voor een goede voorbereiding, waardoor het eindresultaat helemaal voldoet aan uw verwachtingen.

 

Schuurwerk

Schuurwerk is een gipsachtige afwerking voor wanden. Het wordt in diktes van 3 tot 5 mm aangebracht. De bijzondere structuur van schuurwerk ontstaat door het mengen van gips met fijn zand. De wand of plafond wordt licht geschuurd. Door de slagen in de eindafwerking wordt er een soort wolken effect gecreëerd.

 

Plint & Ornamenten

Stuc-plinten zijn een extra aanvulling op het pleisterwerk,met de stuc-plinten wordt een lijnen spel gecreeerd waardoor het een wat statige uistraling krijgt. Stucplinten kunnen op vrijwel ieder gepleisterd plafond worden aangebracht. Lijsten en ornamenten geven net dat beetje extra sfeer en warmte in huis. De onmisbare finishing touch een ruimte meer karakter geeft.

Ons werk

TPL_SUBTITLE_ONS_WERK

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS

Stukadoorsbedrijf M.ten Tije , gevestigd te Apeldoorn, is een bedrijf dat er naar streeft om kwalitatief goed stukadoorswerk te leveren. 30 jaar ervaring, een innovatieve kijk op het vak en het gebruik van alleen de beste materialen(A-merken) maken dit mede mogelijk..

Tevreden klanten

TPL_SUBTITLE_TEVREDEN_KLANTEN
Sample image

Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor de mooie plafonds die je voor mij gestuct hebt. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Ook vanuit mijn vriendenkring krijg ik vaak vele positieve reacties over de platte plint. Niet alleen het mooie eindresultaat, maar ook jouw snelheid van werken en het meedenken zorgt ervoor dat ik heel erg tevreden ben.

Ben Dijkstra, Apeldoorn
Sample image

Ik ben heel erg tevreden over het werk van Michel en vooral zijn geduld. Ik heb niet veel hoeven uitleggen over hoe de woonkamer eruit zou moeten zien, want hij kwam zelf met goede Ideeën waarbij ik direct akkoord ben gegaan en erg tevreden over ben! En heel dik tevreden over de service. Een aanrader!!.

Mariska Verschuur, Arnhem
Sample clients
Sample clients
Sample clients
Sample clients
Sample clients
Sample clients

Offerte

TPL_SUBTITLE_OFFERTE

Stukadoorswerk blijft voornamelijk handwerk. Wij kunnen gedegen advies geven over de stuc methode die het meest geschikt is. Ook bij verbouwingen en renovatie vragen lastige hoeken, beschadigde muren en plafonds de kennis en ervaring van een vakman. Uiteraard wordt er gedegen advies gegeven over de beste oplossing, rekening houdend met de wensen en eisen van de opdrachtgever.

U kan via email of telefoon een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en zo snel mogelijk contact met u opnemen.

   Stukadoorsbedrijf M ten Tije
   De Eglantier 176
   7329 DE Apeldoorn
   (055)-5431304

               This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Uw allround stukadoorsbedrijf voor Apeldoorn en omstreken.